Alumni Newsletter

     Здравейте!

     Надяваме се, че сте добре и се наслаждавате на лятото!

     Тази година ни поднесе доста неочаквани изненади и се наложи да променим отношението и подхода си към неща, които преди сме взимали за даденост. Например  партито по случай   рождения ден на Мелън, което празнуваме всяка година в началото на август и на което с голямо удоволствие ви канехме, за да се видим и позабавляваме заедно.

     Е, тази година, за съжаление, това би било невъзможно и неразумно. Затова решихме да дарим бюджета за него на „Спешния фонд за борба с домашното насилие в условията на COVID-19“   на Български фонд за жените. А за да не губим връзка с вас, направихме този newsletter, който ще ви изпращаме веднъж на няколко месеца. В него ще публикуваме последните новини около   Мелън, както и отворените позиции, които имаме в момента, тъй като решихме да разширим Referral програмата си, освен към настоящите служители на Мелън, и към вас (повече за това –   по-долу). 

     Много ще се радваме и вие да ни пишете от време на време как сте. Don’t be a stranger 😊

     Естествено, ако не желаете да получавате newsletter-а ни, пишете мейл до unsubscribe_alumninewsletter@melontech.com 

     Какво ново при нас:

     Както споменахме и в началото на настоящия newsletter, взехме решение да разширим Referral програмата ни и към вас – нашите алумнита. Защото историята и статистиката показват, че  кандидатурите, които получаваме чрез препоръки, са по-успешни и по-често водят до дългосрочно и ползотворно сътрудничество, отколкото кандидатурите, които получаваме през други  канали. През 2019-та сме наели 23% от препоръчаните кандидати за работа, сравнено със само 2% от всички останали кандидати.

     Разбира се, идеята на referral политиката ни не е да очакваме от вас да се превърнете в head hunter-и и recruiter-и, а просто да имате предвид, че ценим всички вас, така както ценим  настоящите служители на Мелън. 😊

     Ако имате приятели и познати, които биха били подходящи попълнения за production екипите на Мелън, може да изпращате контактите и CV-тата им на hr@melontech.com. Ние ще се чуем  с тях и, ако ги вземем на работа и останем заедно след изтичане на изпитателния им срок, в знак на признателност ще ви преведем следната сума:

     Ако пък вие самите имате желание в някакъв момент да заработим отново заедно, ще сме още по-щастливи 😊

     Отворените ни позиции в момента са:

     Е, това е от нас засега. Още веднъж, съжаляваме, че това лято няма да можем да се видим на някое хубаво място и да отпразнуваме заедно 17-тия рожден ден на Мелън.

     Пожелаваме ви много хубаво лято и да знаете, че си мислим за вас,

     Екипът на Мелън.